Nieuws

Nicasius naar Dierenrijk Nuenen

17-09-2019

Dinsdag 17-09-2019,  eindelijk vetrokken na eenmaal uitstel vanwege weersomstandigheden naar Dierenrijk Nuenen. De weergoden waren ons  gunstig gezind zonnetje en droog weer.

Bij aankomst Dierenrijk werden we heerlijk met koffie en appelgebak ontvangen. Na de ontvangst gingen we van start voor een fantastische tocht over het dierenpark, het was niet druk dus men kon overal uitgebreid kijken naar alle dieren.

We kunnen niet alle dieren benoemen maar de flamingo´s, ijsuilen, ijsberen, olifanten was men niet weg te krijgen. Wat eveneens spannend was waren de kriebelvisjes. En om het nog gekker te maken er werd zelfs geschommeld in de speeltuin.

Na deze geweldige middag in het dierenrijk gingen we via een mooie binnendoor route richting Someren-eind. De bus werd vakkundig bestuurt door Harrie, die tevens de gehele middag mee geholpen heeft met hand en spandiensten.

Na deze leuke busrit kwamen we om plm 18.00 aan in Someren End bij restaurant ~de platte Vonder~.

Iedereen nam plaats in een gezellig restaurantgedeelte met diverse gezellige ronde tafels. We hebben hier genoten van een heerlijk driegangen diner, de kok werd hier ook na afloop beloont met een hartelijk applaus.

Na dit geweldig diner gingen we met een voldaan gevoel terug richting Heeze. Met dank aan alle vrijwilligers die toch vandaag de rolstoelen hebben geduwd tegen af en toe behoorlijk  glooiende voetpaden.

Deze middag werd mogelijk gemaakt met steun van Vrienden Zorgcentrum Nicasius.