Nieuws

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht

07-12-2022

Maandag 05-12-2022 om 15.00 uur was de zaal helemaal gevuld met de bewoners van de afdeling Somatiek, abonnementhouders en de mensen van de dagbesteding van Woonzorgcentrum Nicasius. Iedereen was in afwachting van de komst van Sint Nicolaas en zijn pieten. Bij zijn binnenkomst zongen de bewoners “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht”.

De goedheiligman had vooraf onverwacht zijn opwachting gemaakt in de huiskamers van de PG afdeling. Dit werd zeer gewaardeerd.

De Sint begaf zich onder de bewoners en had voor iedereen een goed woordje en natuurlijk een cadeautje. Hij bedankte de medewerkers en de vrijwilligers voor hun inzet. Voor een aantal bewoners had hij een extra leuk woordje. Er was ook volop banketstaaf, hapjes en drankjes voor iedereen. Deze bijeenkomst werden opgeluisterd door het zangduo Kelly en Rob. Zij brachten een scala aan meezingers en natuurlijk ook Sinterklaasliedjes. Iedereen in het Woonzorgcentrum Nicasius kan terug zien op een leuke en gezellige middag. Deze middag werd mogelijk gemaakt met steun van Bumet B.V. en Vrienden Zorgcentrum Nicasius.