Nieuws

Bezoek van Sinteklaas

02-12-2016

Vrijdag 2 december j.l. klopte de hartjes van de bewoners van Woonzorgcentrum Nicasius sneller. Sinterklaas met zijn pieten kwam op bezoek. De bewoners van de afdeling somatiek en de bewoners van de aanleunwoningen waren verzameld in ‘t Perron. De kanariepiet verzorgde het muzikale voor deze middag. Er waren volop hapjes en drankjes. Bij binnenkomst van Sinterklaas en zijn zwarte pieten werden de sinterklaasliedjes luid meegezongen. De goed heiligman had voor een ieder een goed woordje. Aan het einde van deze middag waren er voor iedereen kado’s.

Sinterklaas en zijn pieten brachten ook een bezoek aan de bewoners van de P&G afdeling. In de diverse huiskamers zaten de bewoners, familieleden en verzorgers al vol verlangen te wachten. Onder muzikale begeleiding werden de sinterklaasliedjes gezongen. De diverse kado’s voor de huiskamers varieerden van een mobile versterker/luidspreker met microfoon tot een vogelkooi het kanariepiet.

Sinterklaas kon terug zien op een heel geslaagde middag. Dit is mogelijk gemaakt door de Vrienden Zorgcentrum Nicasius en Bumet B.V.