Nieuws

VZN 10 jaar

12-04-2015

Zondag 12 april 2015 was een gedenkwaardige dag voor de Stichting Vrienden Zorgcentrum Nicasius (VZN). Vandaag vierde zij dat VZN haar10 jarig bestaan vierde. In de Rabozaal van dorpshuis ’t Perron verzamelde alle genodigde zich om ± 14.00 uur bewoners van Nicasius, bewoners van de aanleun woningen, de vrijwilligers, leiding Nicasius, Raad van Toezicht, ambassadeurs en het bestuur. Na het welkomstwoord van de ceremoniemeester sprak de voorzitter, Peter van Lieshout, de genodigde toe. In zijn toespraak liet hij het ontstaan van de VZN de revue passeren. In het 1e jaar 2 activiteiten en in 2015 25 grote en mindergrote activiteiten. Vervolgens namen de Koen van Haren, directeur Annanz en Arie Maas manager van Nicasius het woord. Zij bedankte VZN voor hun tomeloze inzet voor de bewoners. Als cadeau schonk hij de VZN een banier aan. De bannier zal wapperen bij de ingang van Nicasius.

Hierna kon het feest beginnen. De muzikale omlijsting van de middag was in handen van dansorkest Toricko. Ook was er een optreden van Stef Kupers met een scala en herkenbare liedjes. Het klapstuk was echter het optreden van de duo CantArte. De mezzosopraan Carla Schoenmakers en bariton Gerard van Winkel onder begeleiding van de pianist Peter Zimmerman brachten een aantal liederen uit bekende opera’s en operettes ten gehore. Een aantal werd uit volle borst meegezongen.

Onder de muzikale klanken van Toricko kon iedereen genieten van een heerlijk warm buffet. Om 19.00 uur was de sluiting en kon iedereen voldaan terugzien op een heel geslaagde feestmiddag. De ceremoniemeester dankte een ieder voor zijn en haar inzet die deze middag tot een succes hadden gemaakt.